Contact 2018-05-17T14:04:18+00:00

Acupunctuur praktijk Wang

Lagendijk 3, 1541 KA
Koog aan de Zaan, Zaanstad

M: 06-40 67 65 00
T: info@acupunctuurpraktijkwang.nl

Contactformulier

Routebeschrijving

Bij aankomst op het Business Center BedrijvigeBij neemt u de hoofdingang bij de fontein. Hierna gaat u links door de klapdeuren, en neemt u de trap naar de eerste verdieping. Bovenaan gaat u rechts door de klapdeuren. De eerste deur aan de rechterkant is de centrale wachtruimte voor onze praktijk. Hier kunt u plaatsnemen.

Met de auto 
Vanuit richting Amsterdam en Zaandam: Vanaf de A10, volgt u de A8 (Zaandam, Beverwijk, Alkmaar). Neem op de A8 afslag 2 (Zaandijk, Koog a/d Zaan, N203). Op de afslag houdt u rechts aan, richting Koog aan de Zaan, en rijdt u de Kaarsenmakerstraat in. Aan het eind van de straat, gaat u rechtsaf de Pinkstraat in. Het parkeerterrein van bedrijvencomplex BedrijvigeBij vindt u aan uw linkerhand, tegenover de Gamma.

Vanuit Noord-Holland: Op de A9 neemt u afslag 10 (Zaanstad/Castricum/Amsterdam). Hierna neemt u de N8 richting Zaanstad. De N8 gaat over in de N203 ter hoogte van Wormerveer, en deze volgt u tot u bij Koog aan de Zaan het viaduct met de A8 passeert. Direct na het viaduct gaat u bij de stoplichten linksaf de Verzetstraat in. Na 50 meter slaat u linksaf onder het viaduct door. Na 25 meter vindt u aan uw rechterhand het parkeerterrein van bedrijvencomplex BedrijvigeBij, tegenover Gamma.

Met de trein
Met de trein stapt u uit bij station Koog/Zaandijk. Uit het station gaat u door het tunneltje richting Stationsstraat, eerste straatje rechts, dan komt u op de Museumlaan. Daar gaat u linksaf richting Molenmuseum en molen Het Pink. Loop deze straat uit tot aan de Gamma. Schuin tegenover de Gamma gaat u linksaf bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op. Deze route is vanaf het station ongeveer 10 minuten lopen.

Gratis parkeren